Гібридні та автономні станції для власного домогосподарства

Гібридні та автономні станції для власного домогосподарства

<h2 style="text-align: center;"><img style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;" src="../../storage/cache/86/863346_-2-_crop_801x95.jpg" alt="" />Телефонуйте зараз +380(67) 619 87 30(34)</h2> <p><img style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;" src="../../storage/cache/ed/ed1b6d_-.jpg" alt="" /></p> <p style="text-align: justify;"><st...

Телефонуйте зараз +380(67) 619 87 30(34)

   Для чого вам потрібна саме гібридна СЕС ? Це варіант для цілорічного забезпечення будинку електроенергією з можливістю заробляти за рахунок продажу надлишків енергії по «зеленому тарифу». Важливою перевагою гібридних станції є надання комфорту, адже за відсутності електропостачання, аварії електромережі, ремонтних робіт на лінії, віялових відключеннях та тощо, Ваш будинок завжди залишатиметься з електроенергією, яка постачається від акумуляторних батарей та сонячних панелей.

ГОТОВИЙ ОБ'ЄКТ - ГІБРИДНА СТАНЦІЯ 5 кВт

  Переключення роботи на мережу чи акумуляторні батареї відбувається автоматично та не потребує втручання людини, Ви навіть і не помітите, що в мережі немає світла, адже у Вас в будинку буде працювати світло, побутові розетки, телевізор, інтернет, водопостачання зі скважини, система опалення, за виключенням електроопалення. Таким чином Ваш будинок стає енергонезалежним на тривалий час.

   Під час роботи гібридний інвертор не створює шуму, у порівняні із роботою бензогенератора, тому комфорт у власному будинку Вам гарантуємо.

 

Така система забезпечить вашому будинку безперебійне енергозабезпечення!

Гібридна СЕС забезпечить ваш будинок  власною енергією!
СЕС даного типу встановлюється для безперебійного живлення:

✅ систем освітлення;

✅ система опалення (окрім електроопалення);

✅ побутової техніки;

✅ сигналізації;

✅ водопостачання зі скважини.

 

Для нас важливий ваш комфорт! Ми команда, яка допоможе:

- підібрати максимально ефективне рішення саме для вашого будинку;

-розрахувати необхідну ємність акумуляторів для резервування енергії;

-визначити можливість підключення «зеленого тарифу»;

-допомога з документами по оформленню станції.

 

Ми вже розрахували для Вас готові рішення

Пошук по тегам